Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous slide
Next slide

Tiia Tahvanainen

valokuvaaja

Hei, hauska tutustua!

Olen Tiia, valokuvaajasi Tuusulasta. Matkani kuvaajana on alkanut jo vuosia sitten, jo pitkälti ennen kuin sain ensimmäisen kamerani. Olen aina rakastanut kaikkea kaunista; lapsena keräilin koriste-esineitä  ja järjestelin niitä hyllyihini yhteensopiviksi kokoelmiksi. Myöhemmin kauneuden tavoittelu on näkynyt ottamissani valokuvissa. Inspiroidun luonnonvalosta, vuodenaikojen eroista, kesäilloista ja ylipäätään luonnosta.

Urani valokuvaajana on alkanut hevoskuvauksesta. Kohteet ovat vuosien varrella vaihtuneet koiriin, ja nykyään kuvaan enemmän kuin mielelläni myös pelkkiä ihmisiä. Haaveilen myös jalansijan saamisesta yritysmaailmassa valokuvaajan roolissa. Toinen tutkintoni sairaanhoitaja on antanut minulle taitoa ihmisten kohtaamiseen ja luottamuksen saavuttamiseen lyhyessäkin ajassa. Haluan luoda kuvauksiini turvallisen ja miellyttävän ympäristön, ja siksi panostan kaikkiin kuvauksiini sydämelläni.

Olen sinulle sopiva kuvaaja jos pidät harmonisesta, luonnollisesta tyylistä ja kauniista luonnonvalosta. Olen parhaimmillani luonnossa: aamuyöllä suolla tupasvillojen kukkiessa tai ilta-auringossa veden äärellä kuunnellen kuikan huutoa. Lähdetäänkö yhdessä seikkailulle?

This is the heading

New York Photography Awards 2023 Silver Winner

This is the heading

International Pet Photographer Awards 2023 Silver Winner

This is the heading

Finnish Photo Awards 2022 Honorable Mention

This is the heading

International Pet Photographer of the Year 2022 TOP100

This is the heading

International Pet Photographer of the Year 2021 TOP25

Muistot kansien välissä

Muistot säilyvät ikuisesti laadukkaissa kuva-albumeissa

Muistatko vielä sen tunnelman, kun selasit lapsuutesi valokuvia kuva-albumista vanhempien tai isovanhempien kanssa? Tunteet vaihtelivat ilosta suruun ja kaipaukseen. Niin arvokasta on omistaa jotain tällaista, jota vaalia.

Nyt on aika luoda uusia, rakkaita muistoja. Lähde kanssani metsään, paista tikkupullaa nuotiolla ja nauti luonnon rauhasta. Ja mikä olisikaan kauniimpi tapa tallentaa nämä hetket kuin sinulle tehty kuva-albumi, jonka voi ylpeänä esitellä ystäville ja perheelle?

Sinulle merkityksellistä taidetta

Tuo persoonallisuutta kotiisi vaihtamalla perinteiset huonekaluliikkeiden valmiit julisteet taiteellisiin kollaaseihin tai yksittäisiin tauluihin, jotka kertovat tarinaasi ja inspiroivat sekä sinua että muita. Nämä korkealuokkaiset, museolaatuiset taideteokset ovat valmiiksi ripustettavia, ja ne eivät ainoastaan kohota kodin ilmettä vaan myös tuovat ripauksen ylellisyyttä.

Näitä esittelemisen arvoisia taideteoksia ei vain hankita – ne omaksutaan osaksi omaa tarinaa ja kodin identiteettiä. Upeat muistot on tarkoitettu ihailtavaksi muuallakin kuin somessa tai puhelimen ääriään täynnä olevassa kuva-albumissa.

3 askelta täydellisiin, seinälle ripustettaviin muistoihin

Tutustutaan yhdessä

Ollaan yhteydessä videopuhelulla ja tutustutaan, jutellaan koirista ja teistä ja kivoista jutuista.

Mietitään yhdessä teille sopiva kuvaussessio ja käydään läpi tärkeimmät (ja myös ne vähemmän tärkeät) yksityiskohdat kuten kuvauspaikka, koiran lempilelut ja mitä tehdä, jos sataa vettä. Tämän jälkeen ei enää jännitä.

Nauti kuvaussessiosta

Luettuasi kuvaukseen valmistautumisesta kertovan oppaan, pääsette nauttimaan! Nähdään sovitussa paikassa, kuvataan ja jutellaan ja sitten kuvataan lisää. Minä ohjaan sekä teitä että koiraa eikä tarvitse ottaa huolta huomisesta. Lopuksi vielä vähän jutellaan. Koirallakin on kivaa, sillä minulla on aina parhaat lelut mukana.

Rakastu kuviisi

Kuvauksen jälkeen pidetään toinen video- tai face-to-face-palaveri, jossa näette teille valikoidut kuvanne ensimmäisen kerran! Autan teitä valitsemaan juuri teille ja teidän kotiinne sopivan kokonaisuuden digikuvista, ripustusvalmiista tauluista tai kuva-albumeista.

Iloisuustakuu 100%

Jos kaikesta huolimatta kävisi niin ikävästi, ettet ole tyytyväinen saamiisi kuviin – otamme koko session uusiksi tai saat rahasi takaisin. 

Kuvaanhan minä siis muutakin kuin koiria...

Palvelut

Eläinkuvaus

Hevoset, kanat, lehmät, siilit ja mitä näitä nyt on. Kaikki onnistuu, ja jos ei onnistu niin opetellaan. 

Pariskuntakuvaus

Teidän tarinanne on uniikki ja ansaitsee tulla ikuistetuksi juuri sellaisenaan. 

Odotuskuvaus

Raskausaika voi olla ihanaa tai ihan kamalaa, mutta kuvauksesta jää silti upea muisto ja ihana fiilis, jota voi sitten muistella haikein fiiliksin vauva rinnallaan. 

Tapahtumakuvaus

Firman bileet, pikkujoulut ja valmistujaiset. Tai ehkä vähän urheilukuvausta? Tapahtumissa olen huomaamaton ja silti kaikkialla. 

Tuotekuvaus

Pientuotteet pienyrittäjille- ja vähän isommillekin kätevästi kotistudiossa tai vaikka sinun kotonasi mukana kulkevassa studiossa tai miksei miljöössäkin. 

Yrityskuvaus

Brändikuvia, henkilöstökuvia tai muuten vaan kuvia pienille ja isoille firmoille! Näissä kuvissa painotetaan sanoihin rentous, aitous ja yrityksen arvot täyttävä. 

Oletko valmis uuteen seikkailuun? Eiköhän aloiteta suunnittelu. 

Pysyttäiskö yhteydessä?

Liittymällä sähköpostilistalle saat ensimmäisenä tiedon alennuksista, kuvauspäivistä, arvonnoista ja kaikesta muusta mahtavasta! Lupaan olla spämmäämättä!