Koirakuvaus

Miksi investoida koirakuvaukseen?


Entistä yleisemmäksi on nykyaikana tullut se, että halutaan ikuistaa perheen nelijalkaiset ammattikuvaajan toimesta taulumateriaaliksi. Kuinka moni tunnustaa, että vaikka älypuhelin on täynnä kuvia Mustista, mutta kuvat eivät ikinä päädy puhelimen pikseleistä miksikään konkreettiseksi? Puhelimella kotisohvan hämärässä otetut kuvat eivät ehkä laadullisestikaan vastaa sitä, mitä haluaisit seinällesi ripustaa. On myös aivan hyväksyttävää teettää Mustin kuvista vaikkapa kahvipöytäkirja, jota esitellä ystäville ja sukulaisille. 

Mikä olisikaan ihanampaa kuin muistella sitä kesäistä iltaa kun tulit koirasi kanssa kuvattavaksi valitsemaasi, upean kuvaukselliseen miljööseen ja saitte viettää yhteisen luksushetken keskenänne. Ja mikä parasta, tästä hetkestä on muistona läjä kuvia, ehkä taulu tai se kahvipöytäkirja. Voit muistella, kuinka koirasi työnsi kuononsa kainaloosi ja antautui halaukseesi – tai kuinka se metsästi ilmasta hyttysiä (niiltä kun harvoin voi eläinkuvauksissa välttyä!). Myös eläinkuvauksissa pitää olla vähän luksusta, sekä sinulle että koirallesi. 

Koira on perheenjäsen siinä missä perheesi kaksijalkaisetkin. Koira on uskollinen ystävä, joka kulkee mukanasi elämäsi iloissa ja suruissa, onnen hetkissä ja kun on maassa. Koirasi ansaitsee tulla ikuistetuksi niin, että sinulla on jotain, mistä muistella sitä myös sitten kun koirasta aika jättää. Koska silloin ne otetut kuvat kasvattavat arvokkuuttaan. 

Valokuvaus on sijoitus, joka ehkä hetkellisesti tuntuu kalliilta satsaukselta, mutta voin vannoa, että arvostat sitä vielä vuosienkin päästä. Vaikka kuvat jäisivätkin tietokoneen kovalevylle, on ne kuitenkin otettu. Samalla on tullut tallennettua se hetki, johon on tulevaisuudessa ihana palata. Kauniit kuvat säilyvät vuodesta toiseen.

Kuvaukseni toteutetaan koiran ehdoilla miljöössä. Olen kuvannut koiria useamman vuoden ajan, ja vaikka itse en olekaan kuulunut onnekkaiden koiranomistajien joukkoon missään vaiheessa elämääni, osaan ottaa niistä törkeän hienoja kuvia. Kokemuksen myötä tiedän, millaiset kuvat ovat edustavia, ja esimerkiksi mitä asentoja pitää välttää. Ohjaan sinua koirasi kanssa kauniisiin kuvauspaikkoihin ja hyviin asentoihin, jotta kuvat ovat juuri sitä, mitä odotitkin. Pyrin rentoon ja hyvään fiilikseen sekä eläimen että omistajan osalta. Inspiroidun luonnosta ja kauniista maisemista, ja usein hyvä kuvauspaikka löytyy lähempää kuin luuletkaan.

Jälkikäsittelyssä pysyn tyylilleni ominaisesti realistisena, aitona ja ennen kaikkea harmonisena.

Asiakaspalautteita

FAQ

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Saat kaikki kuvat laajoilla käyttöoikeuksilla sekä kahdessa eri koossa (nettikuva vesileimalla sekä täysikokoinen, printtikelpoinen kuva ilman vesileimaa. Kuvia voi vapaasti käyttää sosiaalisessa mediassa, kotisivuilla, pienimuotoisesti markkinoinnissa jne. Kuvia saa halutessaan lähettää esimerkiksi eläimen kasvattajalle some-käyttöön. Muusta käytöstä neuvotellaan tapauskohtaisesti.

Lähetän sinulle linkin esikatselugalleriaan noin viikon sisällä kuvauksesta. Esikatselukuvat ovat kevyesti käsiteltyjä, mutta huolellinen käsittely tehdään kuvakohtaisesti kun olet valinnut haluamasi kuvat. Valmiiden kuvien toimitusaika on noin 4-6 viikkoa. Mahdollisten kuvatuotteiden toimitus määritellään tapauskohtaisesti. 

Huonon sään sattuessa, pyrimme siirtämään yhteistuumin kuvauksen paremmalle ajankohdalle. Minua kuvaajana ei haittaa pieni tihkusade tai kevyt lumisade, mutta kaato/räntäsateessa kuvaaminen ei ole kannattavaa. Varmasti saamme asian soviteltua.  

Ei, mikäli et niin itse halua, mutta suosittelen sitä! Sinun ei tarvitse olla ammattimalli vaan ohjaan sinua olemaan luontevasti läsnä kuvissa, ja saan kyllä kuvat näyttämään edustavilta! Yhteiskuvat rakkaan eläimen kanssa ovat ihan mahtava muisto, joita ei välttämättä itse tule otettua. Kerro ihmeessä lisää ajatuksistasi, ja pyritään saamaan sekä sinulle ikimuistoinen ja ennenkaikkea mukava kuvaus!

Kuvausmaksun maksettuasi, saat sähköpostitse valmistautumiskirjeen ja infopaketin, jossa esimerkiksi kerrotaan, mitä kuvaukseen tulisi varata mukaan ja kuinka siihen voi valmistautua. Mikäli tämän jälkeen jää kysyttävää, vastaan mielelläni! 

Mikäli koira ei pysy irti vapaana, niin ei huolta! Mietitään sellainen paikka, jossa koira pysyisi turvallisesti irti (esim. aidattu kotipiha, koirapuisto tms). Vaihtoehtona on ottaa juoksukuvia niin, että koira on kiinni, ja jälkikäsittelyssä muokata hihna pois. Pääasia kuvauksissa on eläinten turvallisuus, eikä turhia riskejä kannata kuvausten takia ottaa!  

Ilman muuta! Kun kuvausmaksut ovat samanhintaiset, voi kuvauksiin yhdistää hyvin perheen koiraa ja nuoren ylioppilaskuvauksia. Mikäli kuvausmaksut poikkeavat kovasti toisistaan, ehdotan tilanteeseen sopivaa kuvausmaksua. Muistathan ilmoittaa tällaisista asioista kyselykaavakkeessa, niin saan räätälöityä kuvauksesta yksilöllisen juuri sinulle.

Lähtökohtaisesti niin monta kuin sinulla on ja haluat kuviin mukaan. Mikäli satut omistamaan kennelin, jossa on 50 koiraa ja haluat mainosmateriaalia sivuillesi niin teen sinulle tarjouksen eri spekseillä. Kuvausmaksu mahdollistaa kuitenkin useamman koiran kuvauksen, ja kuvauksen jälkeen valitset haluamasi määrän kuvia kuvapaketeista.

Varaa kuvaus