Investointisi

Sinun sijoituksesi laadukkaisiin valokuviin ei tule olemaan se asia, jota kadut myöhemmin. 

Rahallinen panostus valokuvaukseen saattaa maksuhetkellä kirpaista, mutta tunne hälvenee heti kun kuvat kasvattavat henkistä arvoa. Eron, poismenon tai vaan ajan kulumisen jälkeen, niistä tulee kultaakin kalliimpia. 

Kuvaus kanssani on teille ikimuistoinen ja vaivaton kokemus. Huolehdin kaikesta – te vain olette omat itsenne. Jo kuvaussuunnittelun ensi metreiltä asti, pyrin avustamaan teitä parhaani mukaan ja takaamaan teille oman, yksilöllisen kokemuksenne. 

Kuvauksen jälkeen palaamme yhteen ihastelemaan ja rakastumaan kuviinne. Voitte valita teille sopivia vaihtoehtoja kuvatuotteista, jotka sopivat sisustukseen, ja joita kehtaa kyllä näytellä tutuille ja tuntemattomille – aivan miten itse koette parhaaksi. Avustan tässäkin juuri sen verran kuin tarve on. 

Lopulta pääsette ihailemaan oman elämänne taidetta paraatipaikoilla omassa kodissanne. 

vaaleahiuksinen nainen kukkaseppele päässä ja mustassa mekossa pitelemässä bordercolliepentua sylissä suolla, suopursujen lomassa auringon siivilöityessä upeasti mallien takaa

Kuvausmaksut

Kuvauksen hinta koostuu kuvausmaksusta ja kuvatuotteiden maksusta, poislukien alempana tällä sivulla mainitut valmiit paketit. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. 

Kuvausmaksu ei sisällä kuvatuotteita tai kuvatiedostoja. 

185 €

Nopean varaajan etu !

Kuvatuote-arvoa:

100 €

Kun varaat kuvien tilaussession viimeistään kahden viikon päähän kuvauspäivästä, saat käyttöösi 100 € ylimääräistä arvoa, jonka voit hyödyntää kuvatuotetilauksiin. 

Museolaatuiset kuvatuotteet

Näin helposti et ole ripustusvalmiita tauluja hankkinut! Autan valitsemaan sisustukseen sopivat materiaalit ja tarvittaessa tulen ripustamaan taulut kanssasi niiden valmistuttua. Kaikki taulut tehdään käsityönä Euroopassa. 
Kaikista ostamistasi tauluista ja printeistä saat myös somekuvat kaupan päälle. Katso tarkemmat hinnat allaolevan painikkeen kautta. 

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. 

Digitaaliset kuvapaketit

Halutessasi voit myös hankkia kuvat pelkästään digitaalisessa muodossa allaolevin pakettihinnoin. Yksittäisiä kuvia ei ole mahdollista ostaa. Digitaaliset kuvat toimitetaan ladattavassa galleriassa, ja ne sisältävät käyttöoikeudet yksityiskäyttöön sekä printtausoikeudet. 

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. 

Valmiiksi räätälöidyt kuvauspaketit

Yhteinen matkamme kohti upeita muistoja

Kuvauksen varaus

Voit varata kuvauksen vaivattomasti suoraan nettisivujen lomakkeella tai sähköpostilla. Tarjoan myös mahdollisuutta ilmaiseen konsultaatiopuheluun, jossa voimme yhdessä keskustella ja ideoida tai ihan vaan tutustua, jotta tiedät, olemmeko hyvä match! 

Kun kuvauspäivämäärä on sovittu, saat laskun kuvausmaksusta, ja sen maksettuasi kuvauspäivä on lyöty lukkoon ja varattu sinulle. 

Ennen kuvausta

Ennen kuvausta pääsemme yhdessä hehkuttamaan tulevaa kuvaustasi videopuhelun merkeissä. Tässä puhelussa tutustutaan, suunnitellaan ja innostutaan tulevasta! Toivon, että puheluun osallistuu kaikki kuvauksen osapuolet (myös ne karvapallot). 

Saat myös luettavaksesi lyhyen oppaan kuvauksiin valmistautumisesta. Lisäksi lähetän sinulle lyhyen kyselyn, jossa kyselen kaikkea turhaa ja tarpeellista kuvaukseen ja toiveisiisi liittyen, jotta voin varmasti huomioida kaiken! 

Olen käytettävissäsi aina kuvaushetkeen asti eli jos mitä tahansa kysyttävää tulee niin voit pirauttaa tai laittaa viestiä! 

Kuvauspäivä

Kun kuvauspäivä koittaa, päästään itse asiaan! Vietetään yhdessä ihana, stressitön kuvauspäivä, jossa kiireen tuntua ei ole. Edetään juuri sillä tahdilla, mikä on sinulle hyvä – ja voidaan hörpätä välissä vaikka kupponen kahviakin! 

Kuvauspäivä muotoutuu juuri sinun toiveidesi kaltaiseksi; halusit sitten minun pysyvän kamerani kanssa taka-alalla tai valikoivan miljööstä kuvauspaikat ja asettelevan sinut kuviin luontevasti! 

Kuvauksen jälkeen

Kuvauksien jälkeen mielessä on tietysti juuri otetut kuvamuistot, ja odotat jo kuumeisesti niiden näkemistä! Siispä, varaamaan aikaa kuvien tilaushetkeä varten! Tämä hetki järjestetään joko kotonani Tuusulassa tai sinun kotonasi, jolloin pääset heti mittaamaan, minkä kokoinen taulu sopisi millekin seinälle. Vaihtoehtoisesti hetki voidaan pitää myös etänä videon välityksellä, jolloin pääset fiilisteelmään kuvia suoraan oman kotisohvan perukoilta teemuki kädessä.

Katseluhetkessä näytän kuvat slide show:lla, jonka jälkeen pääset tarkastelemaan niitä yksitellen ja valikoimaan suosikkeja. Valitsemasi kuvatuotteet voit maksaa kätevästi paikan päällä. Ja tosiaan, mikäli varaat tämän katselmuksen max. kahden viikon päähän kuvausajasta – saat nopean varaajan etuna 100 € ilmaista rahaa käytettäväksi valitsemiisi kuvatuotteisiin! 

Asiakkailta kuultua

Olimme Tiian kuvattavana eräs kaunis kesäilta Suomen luonnossa. Kuvattavana oli kolme koiraamme, sekä minä ja mieheni. Tiia loi kuvaamishetkestä rennon ja mukavan. Kolmen koiran kuvaukset hieman jännitti omistajaa ja haasteeksi tuli etenkin koirien istuttaminen/paikallaan pysyminen ilman, että omistaja on koiran eli myös kameran edessä. Tiian rautainen ammattitaito sai kuitenkin koirien huomion pidettyä hyvin kameraan päin ja kuvista tuli upeita. Myös pariskunta kuvista ja ns. koko perheen kuvista tuli täydellisiä. Kuvaus illasta jäi ikimuistoinen ja miellyttävä muisto, jonka loi kuvaajan mieletön ammattitaito ja intohimo työtään kohtaan. Lämpimät suosittelut Tiian kuvattavaksi!
Emma & Ruben
+ koirakolmikko Pyry, Boba & Nanna
Kävimme kesällä Tiian kuvattavina koiramme kanssa. Tiian kanssa oli todella helppo kommunikoida alusta asti, hänellä oli hyviä ideoita kuvauspaikan suhteen ja hän otti hienosti kaikki toiveemme huomioon. Tiialla on loistava visuaalinen silmä ja saimmekin todella upeita kuvia sekä koirastamme että meistä. Tiia handlasi kuvaustilanteen hyvin huolimatta koiramme vauhdikkuudesta ja energisyydestä, ja olemme lopputulokseen enemmän kuin tyytyväisiä!
Jaana & puoliso
+ bostoninterrieri benny
valkoisiin vaatteisiin pukeutunut aasialaispariskunta kävelemässä puiden reunustamalla tiellä auringonlaskun siivilöityessä puiden lomasta
bernhardinkoira-uros seisomassa kivellä puron lomassa, vihreä tausta ja kesäinen fiilis
pariskunta viltillä koiran kanssa, nainen raskaana. intiimisti nojaavat toisiaan vasten

Jäikö jotain kysyttävää?

Mikäli jäi jotain mielen päälle, voit aina varata ilmaisen konsultaation, jolloin voimme keskustella rauhassa suunnitelmistasi ja toiveistasi. Voit myös tsekata ylläolevan painikkeen takaa useimmiten kysytyt kysymykset – jos sieltä löytyisi vastaus. 

ylhäältä päin otettu kuva vaaleisiin asuihin pukeutuneesta pariskunnasta nojautumassa toisiinsa viltillä puistossa