Mallihaku 2023

 

Loppuvuodelle 2023 avataan mallihaku omiin projekteihin ja mahdollisiin workshop-malleihin/kuvauspäiviin ym liittyen. Jälkimmäisten osalta hakua voidaan jatkaa myös ensi vuoden keväälle asti. Kuvauksia tehdään pääsääntöisesti Uusimaa-Kanta-Häme, Keski-Suomi (Jyväskylän seutu)-akselilla, kuitenkin pääpaino Keski-Uudellamaalla eli ethän tarjoa koiraasi muualta Suomesta. Keski-Suomen kuvauksia on _huomattavasti_vähemmän, loppuvuodelle ehkä yksi päivä eli tarjonta usein ylittää kysynnän. Tämän sivun myötä voit hakea mallintyötä eläimellesi allaolevalla lomakkeella.

Mikäli tulet eläimesi kanssa valituksi kuvauksiin, kuvaus on sinulle maksuton, ja saat siitä kiitokseksi kaksi kuvaajan valitsemaa, viimeisteltyä kuvatiedostoa digitaalisessa muodossa. Lisäkuvia kuvauksesta on toki mahdollista erillisen hinnaston mukaan. 

Kuvausten aikataulu vaihtelee ja toteutan projektikuvauksia ja workshop/kuvauspäiviä oman aikatauluni salliessa pitkin vuotta. Mikäli malliehdokkaita tulee paljon, en välttämättä kuvaa kaikkia vaan ainoastaan projekteihini sopivat yksilöt. 

Kaikissa kuvauksissa käytetään erikseen laadittua kuvaussopimusta, ja kuvaaja saa käyttää kuvia myös markkinointitarkoituksessa. Tehtävään valittu malli saa käyttää saamiaan kuvia sosiaalisessa mediassa, nettisivuilla, blogeissa sekä jalostusmainoksissa. Muusta käytöstä neuvotellaan erikseen. Kuvista on myös mahdollista teettää itselleen kuvatuotteita. 

Kriteerit

( Ei välttämätön toteutua, mutta toivottavaa )

  • osaa erikoistemppuja (pää maahan, kaverin halaus, kurre, kyljellä makuu, tassujen laitto jotain asiaa esim. puunrunkoa vasten ym.)
  • tottelevainen, pysyy paikallaan ilman hihnaa tai ohuella näyttelyhihnalla (ei valjaita), osaa peruskäskyt (istu, paikka, maahan)
  • pystyy ottamaan vauhdikkaita juoksukuvia ilman aidattua aluetta/hihnaa turvallisessa ympäristössä 
  • erikoinen rotu tai erikoinen väritys/ulkonäkö
  • kaksi lähes identtistä tai melkein samannäköistä koiraa

Kuinka voin hakea mukaan?

Voit hakea mukaan projekti- ja portfoliokuvauksiini allaolevalla lomakkeella. Lomakkeen tiedot tulevat sähköpostiini, josta kerään ne ns. tietokantaan, josta sitten valitsen malleja tarvittavana ajankohtana tarvittaviin projekteihin. Huomaathan, että et välttämättä saa viestiä heti lomakkeen lähetyksen jälkeen vaan voi olla, että valikoidut sopivaan projektiin vasta 8 kk kuluttua. Mainitsethan lomakkeen yhteydessä, jos elämäntilanteesi tai esimerkiksi asuinpaikkasi on muuttumassa lähikuukausien aikana. 

Huomioithan, että ilmoittautumalla annat luvan kerätä lomakkeessa mainitut tiedot omaan tietokantaani, josta voin etsiä malleja projekteihini. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen eikä niitä luovuteta eteenpäin. Voit myös halutessasi pyytää tietojen poistoa järjestelmästä. 

Huom! Mikäli sinulla on useampi koira, voit laittaa niiden tiedot samalla lomakkeella tai vaihtoehtoisesti eri lomakkeilla – mikä vaan tuntuu helpoimmalta. Tarvittaessa nimi/rotu/skp-tiedot voi kirjoittaa myös “Tietoja koirasta”-kenttään.