Hääkuvaukset


Teidän tärkein päivänne, ja miksi minä haluan ikuistaa sen. 

 

Jokaiset häät ovat erilaiset ja uniikit. Kuvaajananne olen huomaamaton – kuin vieras muiden joukossa, mutta silti aina paikalla kun jotain tärkeää tapahtuu, oli se sitten pusu ruokapöydässä tai hiussuortuvan korjaaminen otsalta tai liikutuksen kyynel silmäkulmassa juhlapuheita kuunnellessa. Tärkein tehtäväni on saada teidät tuntemaan olonne turvalliseksi ja rennoksi minun läsnäolostani huolimatta (koska usein kameran kanssa heiluvat tyypit ovat hieman pelottavia..!). 

Tyylini on luonnollinen ja aito – kuvaan tarinallisesti ja dokumentaarisesti – nappailen kuviin hetkiä sieltä täältä sitä mukaa kun ne tapahtuvat, niin että gallerian nähdessänne mietitte, miten olen ehtinyt joka paikkaan. Potrettikuvauksissa ohjaan tarpeen mukaan, mutta juhlahumussa mennään pääosin tunteella ja sydämellä! 

Eläinkuvaajana otan mielelläni mukaan potretteihin (ja miksei muuhunkin kuvaamiseen) myös teidän nelijalkaiset perheenjäsenet, lajista riippumatta! Olen erityisen kokenut kaikenlaisten koirien ja hevosten kanssa, ja tottunut huomioimaan eläimet kuvauksissa niin, että kuvista saadaan edustavia myös eläinten näkökulmasta. 

Teidän häänne ovat teidän tarinanne. Minulle on kunnia tulla valituksi ikuistamaan teidän tarinaanne. Kuvanne tulevat olemaan teidän näköisiänne. 

Two souls, one story

Teidän investointinne

Let's begin the next chapter in your life.

Teille, jotka haluatte hieman enemmän.

SISÄLTÖ

+ 10 h kuvausta hääpäivänänne 

+ Kattava suunnittelupalaveri, jotta voimme tutustua rauhassa toisiimme ja käydä läpi elämänne tärkeimmän päivän sisällön ja kuviot 

+ Kihlajais/pariskuntakuvaus miljöössä ennen häitä – jotta voitte kokeilla kamerani edessä oloa rauhassa ja ilman hääpäivän stressitekijöitä. Saatte tästä sessiosta muistoksi kauniit kuvat digitaalisessa muodossa.

+ Online-galleria teille ja läheisillenne jaettavaksi 

+ Kaikki kuvat USB-tikulla – jotta kuvien katselu ja käyttö olisi mahdollisimman yksinkertaista

+ Matkakulut Uudenmaan/Kanta-Hämeen sisällä

2900 € 

 

SISÄLTÖ

+ 8 h kuvausta hääpäivänänne 

+ Kattava suunnittelupalaveri, jotta voimme tutustua rauhassa toisiimme ja käydä läpi elämänne tärkeimmän päivän sisällön ja kuviot 

+ Online-galleria teille ja läheisillenne jaettavaksi 

+ Matkakulut Uudenmaan/Kanta-Hämeen sisällä

1800 €

 

SISÄLTÖ

+ 6 h kuvausta hääpäivänänne

+ Kattava suunnittelupalaveri, jotta voimme tutustua rauhassa toisiimme ja käydä läpi elämänne tärkeimmän päivän sisällön ja kuviot 

+ Online-galleria teille ja läheisillenne jaettavaksi 

+ Matkakulut pk-seudulla

1350 €

SISÄLTÖ

+ Potrettikuvaus miljöössä 1-2h 

+ Kattava suunnittelupalaveri, jotta voimme tutustua rauhassa toisiimme ja käydä läpi elämänne tärkeimmän päivän sisällön ja kuviot 

+ n. 30 kpl viimeisteltyjä potretteja sekä värillisenä että mustavalkoisena

+ Online-galleria 

+ Matkakulut pk-seudulla

650 €

Toinen valokuvaaja 800 €

Fine art-printit alkaen 85 € / kpl

Kuva-albumit alkaen 950 €

Kihlajaiskuvaus 450 €

Lisätunnit 200 € / h

Hääpäiväkuvaus ensimmäisenä hääpäivänä 450 €
              (kun varattu hääkuvauksen yhteydessä)

Matkakulut Uudenmaan/Kanta-Hämeen ulkopuolelle 0,46 € / km

Kuvien täysi julkaisukielto kuvaajalle + 15 % loppusumman päälle

Hinnasto voimassa vuodelle 2023 Suomen rajojen sisälle varattuihin hääkuvauksiin.

Yhteinen matkamme

Varaus

Olette tutustuneet minuun, kuvaamaani tyyliin, sivuihini, ylläoleviin paketteihin ja tulleet lopputulokseen, että haluatte minut ikuistamaan tärkeän päivänne - mahtavaa! Ottakaa yhteyttä minuun niin tarkistetaan, onko haluamanne päivä vapaana. Olen teihin yhtedessä viimeistään 48h kuluessa ja mikäli päivä on vapaa ja sopii kalenteriini, laitan teille kattavamman kyselylomakkeen paluupostina, ja toivon, että vastaatte siihen huolella yhdessä. Myös varausmaksu tulee maksettavaksi, ja sen myötä kuvaus varmistuu kalenteriini.

Tapaaminen

Tutustutaan rauhassa toisiimme joko videopuhelun välityksellä tai face-to-face ja käydään samalla läpi kaikki tarpeellinen ja vähän tarpeetontakin, jotta yhteistyömme sujuu saumattomasti. Tässä yhteydessä voidaan ottaa myös kihlajais/pariskuntakuvia, mikäli olette valinneet paketin, johon kuvaus kuuluu tai ottaneet sen ekstrana.

Hääpäivä

Saavun pelipaikalle hyvissä ajoin, sanomaan moikka kaikille ja hieman haistelemaan tunnelmaa, jotta teillä olisi mahdollisimman rento fiilis. Tietysti olen käynyt tsekkaamassa kuvauspaikat jo etukäteen. Teidän tehtävänne on nauttia ikimuistoisesta päivästä, juhlahumusta ja rakkaittenne seurasta ja pitää hauskaa! Päivän aikana liikun huomaamattomasti siellä täällä ikuistamassa niitä muistoja, joita voitte sitten vanhana muistella upeiden kuvien kera.

Kuvien toimitus

Editointiin käytän juuri sen verran aikaa, että saan teille ansaitsemanne täydelliset kuvat, joita voi vaalia vielä vuosikymmeniä tärkeän päivän jälkeen. Kuitenkin, viimeistään parin päivän sisään hääpäivästänne - saatte sneak peak-gallerian, jossa on muutama fiilistelykuva sosiaaliseen mediaan ja tutuille jaettavaksi. Loppugallerian editointiaika on tyypillisesti 5-8 viikkoa. Editoin yhden gallerian kerrallaan, jotta pystyn keskittymään TEIHIN 100%, ja saatte kuvia, joita ylpeänä kehtaa ripustaa takan yläpuolelle ja jakaa sukulaisille ja puolitutuille. Hyvää kannattaa odottaa!

Kuvien tilaussessio

Mikäli haluatte ekstra-listalta esimerkiksi upean, käsintehdyn ja juuri teille räätälöidyn kuva-albumin muistoksi ihanasta päivästänne - sovitaan aika, jolloin palaveerataan ja katsotaan kuvat läpi albumiin ja kuvatuotteisiin. Autan teitä valinnoissa, joten voitte vain keskittyä muistelemaan häätunnelmia.

Galleriat

Muutama juttu vielä


Kaikkien hääkuvien tekijänoikeus säilyy kuvaajalla.
Kuvista ei missään tilanteessa luovuteta käsittelemättömiä raakaversioita. 

Mikäli teillä on hyvin yksityiset häät tai yksityinen elämä, ja haluatte mahdollistaa, ettei otettuja kuvia julkaista jälkikäteen kuvaajan toimesta missään, mainitsettehan sen heti varauksen yhteydessä. Tällainen järjestely on mahdollista, mutta vaikuttaa paketin lopulliseen hintaan. 

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, tsekkaa FAQ allaolevasta linkistä. 

 

Ollaanko yhteydessä?

Voitte ottaa yhteyttä tällä allaolevalla lomakkeella tai suoraan sähköpostitse info@tiiatahvanainen.com. Pyrin vastaamaan kaikkiin viesteihin 48h sisällä.