Hevoskuvaus

Miksi investoida hevoskuvaukseen?


Nykyaikana kun mobiililaitteiden kamerat lähentelevät ammattitasoa, tulee kuvia otettua moninkerroin enemmän kuin menneinä vuosina, mutta silti kuvat jäävät usein älypuhelimien syövereihin eivätkä ikinä päädy kotisi seinälle. Hevonen on arvokas investointi ja yhtälailla perheen jäsen kuin lemmikkikoira tai -kissa. Sinä ansaitset laadukkaat kuvat hevosestasi, jotka voit ripustaa seinälle tai teettää albumiksi. 

Valokuvaus on sijoitus, joka ehkä hetkellisesti tuntuu kalliilta satsaukselta, mutta voin vannoa, että arvostat sitä vielä vuosienkin päästä. Vaikka kuvat jäisivätkin tietokoneen kovalevylle, on ne kuitenkin otettu. Samalla on tullut tallennettua se hetki, johon on tulevaisuudessa ihana palata. Usein asioita oppii arvostamaan vasta kun niitä ei olekaan saatavilla. Hevosesi kuvat saattavat tuntua vieläkin arvokkaammilta muistoilta kun hevosta ei enää ole. Kauniit kuvat säilyvät vuodesta toiseen.

Kuvaukseni toteutetaan hevosen ehdoilla miljöössä. Minulla on vuosien kokemus hevosten kuvaamisesta ja ylipäätään hevosten kanssa olemisesta. Kokemuksen myötä tiedän, millaiset kuvat ovat edustavia, ja esimerkiksi mitä asentoja pitää välttää. Ohjaan sinua hevosesi kanssa kauniisiin kuvauspaikkoihin ja hyviin asentoihin, jotta kuvat ovat juuri sitä, mitä odotitkin. Pyrin rentoon ja hyvään fiilikseen sekä eläimen että omistajan osalta. Inspiroidun luonnosta ja kauniista maisemista, ja usein hyvä kuvauspaikka löytyy lähempää kuin luuletkaan, ihan vaikka kotitallin kulmilta. 

Jälkikäsittelyssä pysyn tyylilleni ominaisesti realistisena, aitona ja ennen kaikkea harmonisena.

Asiakaspalautteita

FAQ

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Saat kaikki kuvat laajoilla käyttöoikeuksilla sekä kahdessa eri koossa (nettikuva vesileimalla sekä täysikokoinen, printtikelpoinen kuva ilman vesileimaa. Kuvia voi vapaasti käyttää sosiaalisessa mediassa, kotisivuilla, pienimuotoisesti markkinoinnissa jne. Kuvia saa halutessaan lähettää esimerkiksi eläimen kasvattajalle some-käyttöön. Muusta käytöstä neuvotellaan tapauskohtaisesti.

Lähetän sinulle linkin esikatselugalleriaan noin viikon sisällä kuvauksesta. Esikatselukuvat ovat kevyesti käsiteltyjä, mutta huolellinen käsittely tehdään kuvakohtaisesti kun olet valinnut haluamasi kuvat. Valmiiden kuvien toimitusaika on noin 4-6 viikkoa. Mahdollisten kuvatuotteiden toimitus määritellään tapauskohtaisesti. 

Huonon sään sattuessa, pyrimme siirtämään yhteistuumin kuvauksen paremmalle ajankohdalle. Minua kuvaajana ei haittaa pieni tihkusade tai kevyt lumisade, mutta kaato/räntäsateessa kuvaaminen ei ole kannattavaa. Varmasti saamme asian soviteltua.  

Ei, mikäli et niin itse halua, mutta suosittelen sitä! Sinun ei tarvitse olla ammattimalli vaan ohjaan sinua olemaan luontevasti läsnä kuvissa, ja saan kyllä kuvat näyttämään edustavilta! Yhteiskuvat rakkaan eläimen kanssa ovat ihan mahtava muisto, joita ei välttämättä itse tule otettua. Kerro ihmeessä lisää ajatuksistasi, ja pyritään saamaan sekä sinulle ikimuistoinen ja ennenkaikkea mukava kuvaus!

Kuvausmaksun maksettuasi, saat sähköpostitse valmistautumiskirjeen ja infopaketin, jossa esimerkiksi kerrotaan, mitä kuvaukseen tulisi varata mukaan ja kuinka siihen voi valmistautua. Mikäli tämän jälkeen jää kysyttävää, vastaan mielelläni! 

Suosittelen hevosten liikekuvien ottamiseen ensisijaisesti tarhaa tai laidunta, jossa hevosella on enemmän tilaa juosta. Laitumen ei olisi kuitenkaan hyvä olla hehtaarin kokoinen, jolloin hevonen saattaa päätyä toiseen laitaan eikä halua tulla pois. Mikäli mahdollista, laidunta voisi rajata langalla pienemmäksi. Jos tämä ei ole mahdollista, voidaan kuvia ottaa pienemmässä tarhassa tai esimerkiksi kentällä ja ilman muuta myös maneesissa. Hevosta on mahdollista juoksuttaa myös liinassa esimerkiksi laitumella. Kerro rohkeasti lisää ideoistasi ja toiveistasi, sekä hevosesi käyttäytymisestä kyselykaavakkeessa, niin varmasti saamme onnistuneet liikekuvat aikaiseksi! Pääasia liikekuvauksien ottamisessa on eläimen ja ihmisten turvallisuus – turhia riskejä ei oteta! 

Ilman muuta! Kun kuvausmaksut ovat samanhintaiset, voi kuvauksiin yhdistää hyvin perheen koiraa ja nuoren ylioppilaskuvauksia. Mikäli kuvausmaksut poikkeavat kovasti toisistaan, ehdotan tilanteeseen sopivaa kuvausmaksua. Muistathan ilmoittaa tällaisista asioista kyselykaavakkeessa, niin saan räätälöityä kuvauksesta yksilöllisen juuri sinulle.

Lähtökohtaisesti niin monta kuin sinulla on. Toki mikäli omistat hevostilan 100 hevosen kanssa ja haluat mainosmateriaalia sivuillesi niin teen sinulle tarjouksen eri spekseillä. Kuvausmaksu mahdollistaa kuitenkin useamman hevosen kuvauksen, ja kuvauksen jälkeen valitset haluamasi määrän kuvia kuvapaketeista.

Varaa kuvaus