Pariskuntakuvaus

"Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin olet koko maailma."
Bill Wilson

Miksi investoida kuvaukseen?


Rakastuminen on ihanaa. Miksi et haluaisi ikuistaa sitä fiilistä myös kuviin? Kuviin, joita voi sitten vuosienkin päästä muistella iloisin mielin. 

Pariskuntakuvaus on teille pieni hetki luksusta arjen keskelle. Hetki, kun saatte keskittyä vain toisiinne. Kuvauksissa pidetään hauskaa, ollaan rennosti ja nautitaan. Voitte itse päättää minkä tyyppisiä kuvia haluatte, mutta voin vannoa tulevani hyvän idea-arsenaalin kanssa paikalle, jolloin teidän ei tarvitse muuta kuin olla. Tarkoitus on, että tulette paikalle omana itsenänne – joko t-paidassa tai farkuissa tai juhlavaatteissa – aivan kumpi sopii tyyliinne paremmin. Tämä kuvaus on hetki, jolloin kukaan ei arvostele sitä, miltä kukin näyttää. Hetki, kun saa olla oma itsensä. 

Pariskuntakuvauksen voi varata ihan muuten vaan, lahjaksi puolisolle, yllätykseksi tuttavapariskunnalle tai vaikka kihlajaiskuvia varten.

Jälkikäsittelyssä pysyn tyylilleni ominaisesti realistisena, aitona ja ennen kaikkea harmonisena. Toimitan teille värikuvien ohella myös mustavalkoisia, upean ajattomia kuvia, jotka sopivat kotiin kuin kotiin sisustuksesta huolimatta. 

FAQ

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Saatte kaikki kuvat laajoilla käyttöoikeuksilla sekä kahdessa eri koossa (someoptimoitu nettikuva sekä täysikokoinen, printtikelpoinen kuva ilman vesileimaa). Kuvia voi vapaasti käyttää sosiaalisessa mediassa, kotisivuilla, pienimuotoisesti markkinoinnissa jne. Kuvista voi myös tilata kuvatuotteita. Muusta käytöstä neuvotellaan tapauskohtaisesti.

Lähetän teille linkin esikatselugalleriaan noin viikon sisällä kuvauksesta. Valmiit kuvat toimitetaan n. 3 viikon kuluessa kunhan kuvapaketin lasku on maksettu. Mahdollisten kuvatuotteiden toimitus määritellään tapauskohtaisesti. 

Huonon sään sattuessa, pyrimme siirtämään yhteistuumin kuvauksen paremmalle ajankohdalle. Minua kuvaajana ei haittaa pieni tihkusade tai kevyt lumisade, mutta kaato/räntäsateessa kuvaaminen ei ole kannattavaa. Varmasti saamme asian soviteltua.  

Kuvausmaksun maksettuasi, saatte sähköpostitse valmistautumiskirjeen ja infopaketin, jossa esimerkiksi kerrotaan, mitä kuvaukseen tulisi varata mukaan ja kuinka siihen voi valmistautua. Mikäli tämän jälkeen jää kysyttävää, vastaan mielelläni! 

Ei tietenkään ole! Kuvat ovat teidän kuvianne, ja te päätätte mitä niistä julkaistaan vai julkaistaanko mitään. Toki kuvaajana toivon, että saisin käyttää edes muutamia kuvia somessani markkinoidakseni kuvauksiani. Voitte miettiä rauhassa, haluatteko antaa joitakin kuvia (tai kaikki kuvat) käyttööni, mutta teidän ehdoilla edetään.

Varaa kuvaus