Odotuskuvaus

"This is the most extraordinary thing about motherhood - finding a piece of yourself separate and apart that all the same you could not live without."
Jodi Picoult

Miksi investoida odotuskuvaukseen?


Onneksi olkoon! Olet yhdellä, elämäsi tärkeimmistä matkoista kohti äitiyttä. Ehkä aikaa tulevan lapsesi tapaamiseen on jäljellä enemmän kuin jaksaisit odottaa, mutta usko pois, se aika menee hetkessä! Odotellessasi yhtä elämäsi merkittävintä tapaamista, voidaan keskustella siitä, miksi sinun kannattaa ikuistaa myös tämä aika elämästäsi kuvien muotoon. 

Raskaus on ajanjakso, johon mahtuu lukematon määrä tunteita, odotuksia, pelkoja ja ehkä kipujakin. Yhdeksän kuukauden mittainen matka, jonka aikana kehosi valmistautuu saattamaan maailmaan pienen ihmeen – ja mielesi valmistautuu uuteen rooliin äitinä. Vaikka lapsesi syntymän jälkeinen aika ja arki on ihanaa, vauvantuoksuista ja uutta – haluan auttaa sinua muistamaan myös ne odotuksen fiilikset. Haluan, että voit kuvaushetken ajan nauttia äitiydestäsi, odotusajastasi – siitä upeasta hehkusta, jota jokainen raskaana oleva kantaa mukanaan. Haluan tarjota sinulle hetken luksusta ja mahdollisuuden upeisiin muistoihin. 

Odotuskuvaukseen voit tulla yksin tai puolisosi kanssa tai voit halutessasi ottaa koko perheen mukaan. Kuvauksiin on myös mahdollista yhdistää koiria tai hevosia. Paras aika kuvauksiin on raskausviikoilla 30-36, tietenkin sinun jaksamisesi mukaan. Ohjaan sinua ja mahdollisia mukana tulevia perheenjäseniä kuvauksissa, joten sinun ei tarvitse osata mitään, voit vain nauttia kuvaushetkestä. 

Jälkikäsittelyssä pysyn tyylilleni ominaisesti realistisena, aitona ja ennen kaikkea harmonisena. Toimitan sinulle värikuvien ohella myös mustavalkoisia, upean ajattomia kuvia, jotka sopivat kotiin kuin kotiin sisustuksesta huolimatta. 

FAQ

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Saat kaikki kuvat laajoilla käyttöoikeuksilla sekä kahdessa eri koossa (someoptimoitu nettikuva sekä täysikokoinen, printtikelpoinen kuva ilman vesileimaa). Kuvia voi vapaasti käyttää sosiaalisessa mediassa, kotisivuilla, pienimuotoisesti markkinoinnissa jne. Kuvista voi myös tilata kuvatuotteita. Muusta käytöstä neuvotellaan tapauskohtaisesti.

Lähetän sinulle linkin esikatselugalleriaan noin viikon sisällä kuvauksesta. Valmiit kuvat toimitetaan n. 3 viikon kuluessa kunhan kuvapaketin lasku on maksettu. Mahdollisten kuvatuotteiden toimitus määritellään tapauskohtaisesti. 

Huonon sään sattuessa, pyrimme siirtämään yhteistuumin kuvauksen paremmalle ajankohdalle. Minua kuvaajana ei haittaa pieni tihkusade tai kevyt lumisade, mutta kaato/räntäsateessa kuvaaminen ei ole kannattavaa ja kuvausolosuhteet katsotaan asiakkaan toiveiden mukaisesti eli jos kuvauksissa ollaan mekko päällä niin silloin ei kuvata lumisateessa. Varmasti saamme asian soviteltua.  

Kuvausmaksun maksettuasi, saat sähköpostitse valmistautumiskirjeen ja infopaketin, jossa esimerkiksi kerrotaan, mitä kuvaukseen tulisi varata mukaan ja kuinka siihen voi valmistautua. Mikäli tämän jälkeen jää kysyttävää, vastaan mielelläni! 

Ei tietenkään ole! Kuvat ovat sinun kuviasi, ja sinä päätät mitä niistä julkaistaan vai julkaistaanko mitään. Toki kuvaajana toivon, että saisin käyttää edes muutamia kuvia somessani markkinoidakseni kuvauksiani. Voit miettiä rauhassa, haluatko antaa joitakin kuvia (tai kaikki kuvat) käyttööni, mutta sinun ehdoillasi edetään.

Varaa kuvaus