Syyskuu 2023 : tapahtumat

Päätin pitkän työrupeaman jälkeen repäistä ja pitää koko syyskuun lomaa päivätyöstäni sairaanhoitajana, jotta voisin hieman koittaa panostaa sekä omaan hyvinvointiini että yritykseeni. Täysipäiväinen päivätyö ei ole liiemmin mahdollistanut yhtä täysipäiväistä panostusta yritystoimintaan saati ideointia tai inspirointia syksyä ja talvea varten! Nyt siihen kuitenkin tuli mahdollisuus. 

Siksi syyskuu ansaitsee ihan oman sivunsa. 

Syyskuulle on suunniteltu kaikkea mahtavaa, nimenomaan teitä asiakkaitani ajatellen. Tältä sivulta löydät kaiken tarpeellisen infon syyskuun tapahtumista, alennuksista ja arvonnasta! 

Tsekkaa nämä jutut Instagramista!

Tartu huikeisiin alennuksiin!

Syyskuun ajan melkein kaikki kuvat ovat huikeassa alennuksessa! Saat valitsemasi kilpailu- tai asiakaskuvausten lisäkuvat puoleen hintaan koko syyskuun ajan!  Tämä tarjous on voimassa vain syyskuun loppuun asti, ja koskee kaikkia sähköpostilla tehtyjä kuvatilauksia. 

Tarjous koskee vain vuosina 2021-2023 otettuja kuvia. Tarjousta ei valitettavasti pysty hyödyntämään tilatessa kuvia suoraan kuvat.fi-sivuston kautta, vaan tilaus täytyy hoitaa sähköpostitse. Tarjous koskee myös asiakaskuvausten pakettihintoja. 

Koirakuvausworkshop

Hinta: 199 €, josta varausmaksu 60 € varmistaa paikan

Osallistujia max. 6 hlöä

Workshop

Järjestän kahdelle päivälle jaotellun koirakuvausworkshopin kaikille koirien kuvaamisesta kiinnostuneille. Ensimmäisenä päivänä kuvataan miljöössä porukalla, ja opit ottamaan edustavia koirakuvia kokeneen kuvaajan johdolla. Toisena päivänä editoidaan etänä, jokainen omalta kotikoneeltaan. Näytän oman editointi-työskentelyni ja annan vinkkejä ja neuvoja editointiin Adoben ohjelmistolla, pääpainotus Adobe Lightroom Classicissa. Päivät eivät ole peräkkäin.

Missä ja milloin?

Kuvauspäivä: sunnuntai 24.9 klo 15-19 - Tuomarinkylän kartanon pihapiiri, Helsinki
Editointipäivä: keskiviikko 27.9 klo 18-21 - etänä

Viimeinen osallistumispäivä 18.9.2023.

Kenelle workshop sopii?

Sinulle, joka koet tarvitsevasi ohjausta koiran kuvaamisessa miljöössä, vallitsevassa valossa. Sinulle, joka haluat oppia lisää koiran ja omistajan ohjaamisesta kuvauksissa. Sinulle, joka haluat sisäistää yksinkertaisen Lightroom Classic-workflown kuvien editoinnissa. Tarvitset workshoppia varten järjestelmäkameran ja siihen sopivan objektiivin. Editointipäivää varten tarvitset tietokoneen ja Adoben ohjelmiston. Editointi käydään etänä Teamsin tms välityksellä, joten tietokoneesta olisi hyvä löytyä myös mikrofoni.

Tärkeää tietää

Workshopissa otettuja kuvia saa vapaasti julkaista omassa somessa, portfoliossa, nettisivuilla ym. Kuvia voi käyttää oman toiminnan markkinoinnissa pienimuotoisesti. Kuvia ei saa myydä eteenpäin kaupalliseen tarkoitukseen eikä kuvilla saa osallistua kilpailuihin. Kaikkien osallistujien kesken tehdään kirjallinen sopimus.

Workshopin jälkeen

- Sinulla on enemmän varmuutta koirien kuvaamisessa ja mallin ohjauksessa erityisesti koirakuvauksissa
- Lightroom Classic ei tunnu enää niin pelottavalta tai mahdottomalta käsittelyn suhteen
- Osaat katsoa miljöössä kuvatessa kuvauspaikkoja ja hyödyntää vallitsevaa valoa hyvän kuvan luomiseen
- Sinulla on elinikäinen tuki kanssani valokuvausasioihin liittyen

Ilmoittaudu mukaan tästä:

Valokuvausarvonta

Syyskuun kunniaksi pistetään pystyyn myös huikea valokuvausarvonta! Tilaamalla allaolevasta linkistä uutiskirjeen sähköpostiisi, voit osallistua arvontaan. 

Arvontapalkintoja jaetaan 2 kpl:
1x lahjakortti Perus-kuvauspakettiin (arvo 500 €)
1x lahjakortti Mini-kuvauspakettiin (arvo 350 €)

Arvonta päättyy 30.9.2023 klo 23:59, ja voittajat arvotaan viimeistään seuraavana arkipäivänä. Palkinnot voi lunastaa vuoden 2023 loppuun mennessä eikä niitä voi vaihtaa rahaksi. Kuvaukset järjestetään Uudenmaan alueella. 

Osallistu arvontaan:

Minikuvauspäivä historian havinassa

Suomen rautatiemuseon puisto, Hyvinkää
keskiviikko 6.9.2023 klo 15:30-19:00 

Tervetuloa alkusyksyn ensimmäiseen minikuvauspäivään Hyvinkäälle, upean rustiikkiseen ja historialliseen miljööseen. Minikuvaus sopii sekä koira- että ihmiskuviin ja voit hyödyntää kuvauksen esimerkiksi koira-, henkilö-, pariskunta- tai odotuskuviin. 

Upea miljöö toimii kuvauslokaationa vuodenajasta riippumatta vanhojen rakennusten ja kauniin puistoalueen ansiosta. Sadesäällä emme kuvaa. 

Katso lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulta. 

Vapaat kuvausajat:
klo 15:30-16:00
klo 16:00-16:30
klo 16:30-17:00
klo 17:00-17:30
klo 17:30-18:00
klo 18:00-18:30
klo 18:30-19:00

Kuvausten hinta: 125 € (varausmaksu 55 €). Hintaan sisältyy:
– kuvausaika 30 min
– esikatselugalleria 2 kk ajan
– 2 sinun valitsemaasi, viimeisteltyä kuvatiedostoa digitaalisesti toimitettuna
– mahdollisuus ostaa lisäkuvia erillisen hinnaston mukaan yksittäin tai pakettina

Tervetuloa alkusyksyn toiseen minikuvauspäivään tällä kertaa kartanomiljööseen Espoon Träskandaan. Yksi Suomen merkittävimmistä kartanomiljööistä tarjoaa parastaan kuvauslokaationa, etenkin syksyisin, upean pehmeässä valossa. 

Miljöötä voi hyödyntää hyvin monenlaisiin kuvauksiin sen monipuolisuuden vuoksi: voit varata kuvauksen itsellesi, koirallesi, perheellesi tai vaikka odotus- tai pariskuntakuviin. 

Katso lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulta. 

Vapaat kuvausajat:
klo 15:30-16:00
klo 16:00-16:30
klo 16:30-17:00
klo 17:00-17:30
klo 17:30-18:00
klo 18:00-18:30
klo 18:30-19:00
klo 19:00-19:30 

Kuvausten hinta: 125 € (varausmaksu 55 €). Hintaan sisältyy:
– kuvausaika 30 min
– esikatselugalleria 2 kk ajan
– 2 sinun valitsemaasi, viimeisteltyä kuvatiedostoa digitaalisesti toimitettuna
– mahdollisuus ostaa lisäkuvia erillisen hinnaston mukaan yksittäin tai pakettina

Minikuvauspäivä kartanon puistossa

Träskandan kartanon puisto, Espoo
maanantai 25.9.2023 klo 15:30-19:30