Minikuvausilta / Jasmin & Kim-tukiepikset

Torstai 13.7.2023 - Lägi-areena, Lohja

Tiia Tahvanainen Photography tarjoaa mahdollisuuden nopeaan kuvaussessioon agilityn tukiepisten yhteydessä Lohjan Lägi-areenan välittömässä läheisyydessä torstaina 13.7.2023. Varattavissa on kymmenen minuutin kuvausaikoja koko tapahtuman ajan, klo 17-22 välisenä aikana. Kuvaus itsessään on maksuton, maksat vain kuvista, jotka haluat ostaa.

Loistava mahdollisuus otattaa esimerkiksi kivan kesäiset yhteiskuvat koirasi kanssa, uusi potretti someen itsestäsi, yhteiskuvia aksa-kavereiden kanssa, kaverikoirakuvia tai mitä vaan! Kuvausaikaa voidaan myös hyödyntää agility-aiheisten potrettien ottamiseen.  

Varaus

Voit varata ajan ajanvarauskalenterin kautta. Yksi aika on kestoltaan 10 min. Mikäli sinulla on useampi kuin kaksi koiraa, varaathan useamman ajan. Yksi aika riittää noin 1-2 koiran nopeisiin potretteihin. Valitse kalenterista heinäkuun 13. pvä ja itsellesi sopiva aika vapaista ajoista (kalenteri näyttää vain jäljellä olevat ajat), ja täytä yhteystietosi. Mainitsethan viestikentässä koirasi/koiriesi nimet sekä minkä tyyppistä kuvaa (potretti, yhteiskuva, kaverikuva, pelkkä koira ym) haluat.

Kuvien valinta

Saat kuvauspäivän jälkeen sähköpostiisi linkin esikatselugalleriaan, jossa on näytillä kevyesti käsiteltynä kuvasi, joista voit itse valita haluamasi tiedostot. Esikatselugalleriat pyritään toimittamaan mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen, mutta varaudu n. 2 viikon toimitusaikaan.

Hinnasto

1 kuva - 25 €
3 kuvan paketti - 60 €
5 kuvan paketti - 100 €
Useampi kuva - kysy tarjous

Tilatut kuvat laskutetaan valintojen jälkeen.

Kuvien toimitus

Valitsemasi, viimeistellyt kuvat toimitetaan digitaalisesti ladattavassa muodossa. Saat kuvat sekä somekokoisena, vesileimattuna versiona että täydessä koossa. Kuviin on vapaat käyttö- ja printtausoikeudet (poislukien osallistuminen valokuvauskilpailuihin).