Pop-up-kuvausilta

Lauantai 14.10.2023 - Tervanummen kenttä/Hiidenhaukut, Nummela

Tiia Tahvanainen Photography tarjoaa yhteistyössä Hiidenhaukut ry:n kanssa seuralaisilleen mahdollisuuden nopeaan kuvaussessioon lauantaina 14.10.2023 Hiidenhaukut ry:n kentällä, Tervanummella, Nummelassa. Varattavissa on kymmenen minuutin kuvausaikoja viiden tunnin ajan, klo 10-14:30 välisenä aikana. Kuvaus itsessään on maksuton, maksat vain kuvista, jotka haluat ostaa.

Loistava mahdollisuus otattaa esimerkiksi treenikuvat kentälle sopivassa lajissa (agility, toko, rally-toko jne), yhteiskuvat koirasi kanssa, kaverikoirakuvia tai vaikka ruusukekuvat valioitumisen kunniaksi. 

Huom! Päivämäärä vaihtunut! 

Varaus

Voit varata ajan ajanvarauskalenterin kautta. Yksi aika on kestoltaan 10 min. Mikäli sinulla on useampi kuin kaksi koiraa, varaathan useamman ajan. Yksi aika riittää noin 1-2 koiran nopeisiin potretteihin tai muutamaan eri esteeseen per koira (ei koko rataan). Yhden koiran kanssa ehtii kymmenessä minuutissa kuvata useamman esteen tai tehtävän.

Valitse kalenterista lokakuun 14. pvä ja itsellesi sopiva aika vapaista ajoista (kalenteri näyttää vain jäljellä olevat ajat), ja täytä yhteystietosi. Mainitsethan viestikentässä koirasi/koiriesi nimet sekä minkä tyyppistä kuvaa ja missä lajissa (esim. agility, toko, rally-toko, potretit aksaradalla jne) haluat.

Huom! Kun varaat ajan, sitoudut tulemaan kuvattavaksi juuri sinä aikana. Aikojen peruutukset olisi hyvä tehdä viimeistään 24h ennen tapahtumaa.

Kuvien valinta

Saat kuvauspäivän jälkeen sähköpostiisi linkin esikatselugalleriaan, jossa on näytillä kevyesti käsiteltynä kuvasi, joista voit itse valita haluamasi tiedostot. Esikatselugalleriat pyritään toimittamaan mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen, mutta varaudu n. 2 viikon toimitusaikaan.

Hinnasto

1 kuva - 25 €
3 kuvan paketti - 60 €
5 kuvan paketti - 100 €
Useampi kuva - kysy tarjous

Tilatut kuvat laskutetaan valintojen jälkeen.

Kuvauksen hinta muille kuin Hiidenhaukut ry:n jäsenille - 15€/kuvaus + kuvat.

Kuvien toimitus

Valitsemasi, viimeistellyt kuvat toimitetaan digitaalisesti ladattavassa muodossa. Saat kuvat sekä somekokoisena, vesileimattuna versiona että täydessä koossa. Kuviin on vapaat käyttö- ja printtausoikeudet (poislukien osallistuminen valokuvauskilpailuihin).

Huomioitavaa

Otettuja kuvia voidaan käyttää seuran julkaisuissa tai somekanavilla. Pääpaino on pelkkien koirien kuvilla. Mikäli ehdottomasti et halua, että kuvia käytetään seuran julkaisuissa, mainitsethan sen erikseen varauksen yhteydessä.