Asiakaspalautteet

Arvostan todella suuresti kaikenlaista palautetta työstäni tai kuvistani, sillä se auttaa minua kehittymään.  Pyrin aktiivisesti pyytämään palautetta kuvauksien jälkeen, mutta mikäli olet käynyt kuvissa jo aiemmin ja haluat jättää palautetta (julkista tai yksityistä), voit tehdä sen allaolevista linkeistä tai sivun alalaidan lomakkeella. Kiitos! 

Yksityishenkilöiden kuvaukset

Kävimme kesällä Tiian kuvattavina koiramme kanssa. Tiian kanssa oli todella helppo kommunikoida alusta asti, hänellä oli hyviä ideoita kuvauspaikan suhteen ja hän otti hienosti kaikki toiveemme huomioon. Tiialla on loistava visuaalinen silmä ja saimmekin todella upeita kuvia sekä koirastamme että meistä. Tiia handlasi kuvaustilanteen hyvin huolimatta koiramme vauhdikkuudesta ja energisyydestä, ja olemme lopputulokseen enemmän kuin tyytyväisiä!

Jaana & puoliso

+ bostoninterrieri Benny

vaaleaihoinen nainen ja tummaihoinen mies pariskuntakuvissa bostoninterrierin kanssa suolammen rannalla kesällä
mustiin pukeutunut pariskunta kolmen koiran kanssa suolla pariskuntakuvauksissa, auringonlaskun aikaan

Olimme Tiian kuvattavana eräs kaunis kesäilta Suomen luonnossa. Kuvattavana oli kolme koiraamme, sekä minä ja mieheni. Tiia loi kuvaamishetkestä rennon ja mukavan. Kolmen koiran kuvaukset hieman jännitti omistajaa ja haasteeksi tuli etenkin koirien istuttaminen/paikallaan pysyminen ilman, että omistaja on koiran eli myös kameran edessä. Tiian rautainen ammattitaito sai kuitenkin koirien huomion pidettyä hyvin kameraan päin ja kuvista tuli upeita. Myös pariskunta kuvista ja ns. koko perheen kuvista tuli täydellisiä. Kuvaus illasta jäi ikimuistoinen ja miellyttävä muisto, jonka loi kuvaajan mieletön ammattitaito ja intohimo työtään kohtaan. Lämpimät suosittelut Tiian kuvattavaksi!

Emma & Ruuben

+ koirakolmikko pyry, Nanna & Boba

Suosittelen Tiiaa kaikille ketkä haluavat saada upeita kuvia hevosistaan! Tiian kanssa on mahtavaa kuvailla- minnekään ei ole kiire vaan hevoset kerkeävät esittää parastaan! Jokainen kuvaaja saa omanlaisiaan kuvia hevosista- Tiia osaa löytää parhaat otokset- se vaatii hyvää hevossilmää, mikä Tiialla on! Ehdottomasti 5 tähteä meiltä!!!

Pirjo

+ lauma hevosia

valkoinen lusitano-hevonen lumisessa maisemassa mustiin pukeutunut ratsastaja selässään
pilkullinen hevonen maitohorsmien seassa katsomassa kohti kameraa
Ihana kiireetön sunnuntai kuvailu, jossa tamma pääsi näyttämään parastaan (luonnettaan) taitavan Tiian kärsivällisessä läsnäolossa. Selvästi on taitoa ja silmää kuvata hevosia. Kiitämme kovasti Bellan kanssa! eiköhän ens kerralla keksitä joku teemakuvaus

Nana

+ pilkkuheppa Bella

Ihanan rento ja lämminhenkinen kuvaus, josta jäi ihanat muistot ja sitäkin upeammat kuvat koko perheestämme! 😍

Ruut & Tuomas

+ welsh corgi Jekku

mustavalkokuva pariskunnasta selkäpuolelta, vaaleahiuksinen nainen vaaleassa paidassa ja tummapaitainen mies pipo päässä seisovat vierekkäin ja mies pitelee corgia sylissä, koira katsoo kameraan
pitkän vaalean harjan omaava hafligerhevonen hollannissa lammen rannalla

In 2019 I had a photoshoot with Tiia in the Netherlands. Tiia is very friendly and very calm during the shoot. It was very fun during the shoot and the results were absolutely stunning! I would really recommend Tiia Tahvanainen Photography to everyone.

Lisanne

+ Haflinger MeNjoo

“Tiia on poikkeuksellisen lahjakas valokuvaaja, jonka ammattitaito ja luovuus loistavat kuvissa. Vuoden mittainen someyhteistyö Tiian kanssa on ollut ilo ja antoisa kokemus. Hänen kykynsä vangita hetket ainutlaatuisella tavalla sekä luoda visuaalisesti vaikuttavia kuvia on todella mykistävää. Suosittelen lämpimästi Tiian palveluita kaikille, jotka arvostavat huippuluokan valokuvausta ja lämmintä kohtaamista.”

Jessi

+ lauma koiria

vaaleahiuksinen nainen kukkaseppele päässä ja mustassa mekossa pitelemässä bordercolliepentua sylissä suolla, suopursujen lomassa auringon siivilöityessä upeasti mallien takaa

“Kuvaus toteutui suunnitellusti ja aikataulut pitivät hienosti. Tiia on rauhallinen sekä varma kuvaaja ja hänellä on silmää löytää hyvät taustat. Kuvien käsittely ja toimitus oli nopeaa. Lämmin suuri suositus!”

“Taitava kuvaaja. Koirakuvista erityiskiitokset. Kuvauspaikat yms aina hyvin mietitty, toiveet huomioon ottaen.”

“Ihania kuvia tuli kaikista hevosista! Kuvaustilanne oli mukava ja kaikki sujui hyvin. Voin lämpimästi suositella!”

“Tiia sai upeasti ikuistettua hevoseni syksyn väreissä 😍😍😍

“Taitava kuvaaja. Koirakuvista erityiskiitokset. Kuvauspaikat yms aina hyvin mietitty, toiveet huomioon ottaen.”

“Suosittelen – rauhallinen kuvaaja, jonka kanssa oli mukava viettää kuvaussessio. Ihania kuvia jäi muistoksi ❤
“Huikeita kuvia 6/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Super mageet kuvat, huippu mukava kuvaaja ja nopea sekä hyvä palvelu 😍🌟
“Kiitos upeista kuvista 👍 Suositteluni +++++”
“Ystävällinen palvelu ja toiveet huomioiva. Kuvien laatu erinomainen😍”

Yrityskuvaukset & tapahtumat

tapahtumakuva Linkkari Social Club Afterwork-tapahtumasta Helsingistä Satama Bar & Bistrosta Kalasatamasta

Tahdon kiittää Tiiaa ammattitaidosta ja erittäin hyvästä yhteistyöstä Linkkari Social Clubin osalta. Tiia piti kahdessa eri tapahtumassa LinkedIn profiilikuvien kuvausta ja siitä saatu palaute on ollut todella hyvää!❤️ Yhteistyö sujui Tiian kanssa saumatta ja aina yhtä mukavasti. Vieraat olivat myös innoissaan Tiian tavasta kohdata heidät kuvaajana.
Tiia toimitti kaiken mitä lupasi ja enemmänkin!
Voin suositella Tiiaa kuvaajaksi henkilökuvauksiin ja tapahtumiin.
Linkkari Social Club on kerännyt molemmilla kerroilla yli 100 kävijää ja heistä suurin osa kävi Tiian kuvattavana.
Tiia on myös ihmisenä ihana, aito ja kannustava.

Timo Avdo

+ Linkkari Social Club

Upea Tiia Tahvanainen otti minusta tämän otoksen viime viikon Linkkari Social Club -tapahtumassa 🤩

Tiia osasi hyvin ohjata minua kameran edessä, vaikka pieni rimakauhu meinasikin minut yllättää. Ensimmäisistä otoksista se myös näkyi, samoin kaksoisleukani 🙈

Tiia oli lempeä ja kärsivällinen ammattilainen ja kuvaus lopetettiin vasta siinä vaiheessa, kun molemmat olivat lopputulokseen tyytyväisiä 🤩🥳 Siitäkin huolimatta, että Tiialla oli takana jo pitkä päivä, oli ollut pitkä jono ja tarkoituksena nopea walk in -kuvaus, Tiia jaksoi huolehtia, että mulle tuli kuvauksessa hyvä olo 🥰

Tässä kuvassa se myös näkyy. Hän sai minut loistamaan ✨

Tätä on hyvä asiakaspalvelu! ❤️💖

Saara Kaikkonen

potretti silmälasipäisestä naisesta tummansinisellä taustalla, studiokuva

“Upeita kuvia Tiia! Olet huikea!”

“Loit turvallisen olon olla kuvattavana. Kiitos 🌹 “

“Kiitos Tiia kuvista ja todella siistiä että teit myös profiilikuvakuvausta! Todellista lisäarvoa osallistujille 💎 “

“Oli ihana kohtaaminen! Ohjasit upeasti ja jäi kiva fiilis kuvauksesta. “

Jätä palautetta

tunnelmakuva tapahtumasta, kuohuviinipulloja ja tyhjiä laseja ravintolassa