Midsummer Dog Sports Festival 2024

Make your experience better with quality photography

Previous slide
Next slide

Voisinko minä olla valokuvaajasi?

Nimeni on Tiia, ja olen ammattivalokuvaaja, joka on erikoistunut koirien valokuvaamiseen. Olen kuvannut jo vuosia, mutta noin viisi vuotta sitten vaihdoin hevoskuvauksen koirakuvaukseen enkä ole katunut päivääkään sen jälkeen! Olen kuitenkin hieman harvinainen tapaus koirakuvaajana, sillä minulla ei ole koskaan ollut koiraa! Ehdottomasti kuitenkin jonakin päivänä!

Minulla on kunnia tarjota sinulle helppo mutta mahtava mahdollisuus kuvauksiin yhden vuoden upeimman koiratapahtuman yhteydessä! Näissä kuvauksissa yhdistyy kaikki loistokkuus, mitä voi tälläiselta tapahtumalta toivoa: upea suomalainen juhannus yöttömällä yöllä, kaunis ja luonnonläheinen järvimiljöö, ja tietysti sinä itse, joka olet valinnut viettää juhannuksen koiriesi kanssa! 

Tyylini koirakuvaaja on luonnollinen ja realistinen, mutta silti harmoninen. Olen erityisen taitava saamaan hyviä kuvia juuri niistä koirista, jotka eivät koskaan pysy paikallaan ‘tai eivät osaa poseerata’. Ja sama pätee omistajaan – suosittelen aina ottamaan kuvia yhdessä koirasi kanssa! Ne ovat nimittäin niitä muistoja, joita vaalitaan vielä vuosienkin päästä! 

Joten miltäs kuulostaisi? Tarjolla on muutamaa eri vaihtoehtoa, joten scrollaile alemmaksi ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto! 

Paketit, joista valita

Minikuvaukset

Eikö aika riitä pidemmälle kuvaussessiolle? Eipä hätää – minulta löytyy kätevä vaihtoehto! 15 minuutin minikuvaukset pelastaa kiireisenkin päivän! Nämä kuvaukset on saatavilla toistaiseksi vain lauantaina – tarkemmat ajat ja paikat ilmoitetaan kunhan tapahtuman tarkempi aikataulu on julkaistu! 

Usko tai älä, mutta 15 minuuttia on aivan riittävä aika napata muutama mukava muisto sinusta ja koirastasi! Ylläoleva kuvakin on otettu 10 minuutin minisession aikana, ja kyllähän siitä todella kiva tuli! Näitä minisessioita varten tsekkaan kuvauspaikat etukäteen, jotta jonkinlainen visio syntyy jo valmiiksi. Sitten vain lisätään siihen visioon sinun ideasi ja tadaa – mahtavat kuvat ovat taattuja!

Olisitko kiinnostunut varaamaan ajan minikuvaukseen?

Koko kuvauselämys

Kuulostaako 15 minuutin kuvaussessio vähän liian pikaiselta? Eipä hätää – tarjoan myös Koko Kuvauselämyksen erikoishintaan. Mikä olisikaan parempi tapa muistella tätä uniikkia tapahtumaa kuin personoidun keskikesän kuvauksen avulla?

Kuinka tämä sitten toimii? Lähempänä tapahtumaa, avaan varauskalenterin Koko kuvauselämyksen kuvauksiin, mutta voit jo valmiiksi ilmaista kiinnostuksesi tällä lomakkeella. Muistathan, että kuvausaikoja on rajoitettu määrä! Kuvaus kestoltaan on 45 minuuttia ja sijoittuu kauniiseen, luonnonläheiseen miljööseen aivan kisapaikan tuntumassa. Saat kuvauksesta online-gallerian täynnä muistoja, joista vain valita! 

Olisitko kiinnostunut varaamaan ajan Koko kuvauselämys-kuvaukseen? 

Muutakin kuin digimuistoja?

Digikuvien lisäksi, tarjoan ison kattauksen seinätauluja, kuva-albmeita ja pienempiä valokuvatuotteita. 

Mikä olisikaan parempi tapa muistella erikoislaatuista kesääsi kuin kaunis, museolaatuinen seinätaulu kotisi seinillä? Ei kyllä tule mieleen mitään parempaa. 

Tuotteiden hinnat alkaen

Kysymyksiä?