nettisivut, valokuvaus

Uusi alku

Niin vaan koitti se aika, kun sain uudistettua nettisivuni. Tätä päivää on odotettu. Vuositolkulla. Olen aloittanut kyseisen homman ainakin kahdesti, mutta kertaakaan en ole pystynyt viemään sitä loppuun saakka. Aina se jää jostakin kiinni; joko on liian haastava tyyli päivittää sivuja, aikaa on vaan liian vähän tai innostus lopahtaa. Nyt nettisivujen päivitys oli kuitenkin pakko tehdä palvelinmuutosten vuoksi. Vaihtoehtoina oli joko olla ilman nettisivuja tai väsätä uudet. Ensimmäinen vaihtoehto on luonnollisesti poissuljettu, joten pakko oli kyhätä uudet.

Tämä on siis nettisivujen ohella uusi alku myös minulle. Yksitoista vuotta hevosvalokuvaamisesta Keski-Suomessa takana ja nyt koitti vihdoin se kauan odotettu maiseman vaihdos. Muutin huhtikuussa 2017 Jyväskylästä Vantaalle – Keski-Suomesta Etelä-Suomeen. Taakse jäivät lukuisat vanhat tuttavuudet hevoskuvauksen saralla, edessä toivottavasti uusia tuttavuuksia uusilta alueilta. Pieniä maistiaisia on jo kuvaamisesta saatu, mutta tavoitteena olisi kuvata lisää jos vaan oikea työ antaa periksi. Kolmivuorotyö hoitoalalla kun meinaa sen, että suurin osa viikonlopuista ollaan töissä. No, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Uusien nettisivujeni ja tämän uuden blogin myötä on tarkoitus esitellä myös muita kuin hevoskuvia. Ylipäätään näitä sivuja tehdessä päätin romuttaa yleiset käsitykset siitä, millaiset sivut valokuvaajalla tulisi olla. Haluan omannäköiset sivut – omannäköisen blogin juuri sellaisine postauksineen, joita itse haluan kirjoittaa. Saa nähdä, miten tässä käy.

share

Leave a Comment

Kirjoittaja
Blogin kirjoittajana toimii 26-vuotias valokuvauksen harrastaja Vantaalta. Takana on vuosien kokemus valokuvauksesta - erityisesti hevosten ja muiden eläinten valokuvaamisesta. Lähellä sydäntä on myös matkakohteiden sekä luonnon kuvaaminen.
Arkistot
Viimeisimmät kommentit